8 березня на телебаченні: «Секс у великому місті», Бенкендорф-Д'Артаньян, обмін чоловіками замість жінок

5 Березня 2011
40021
5 Березня 2011
08:08

8 березня на телебаченні: «Секс у великому місті», Бенкендорф-Д'Артаньян, обмін чоловіками замість жінок

40021
8 березня на телебаченні: «Секс у великому місті», Бенкендорф-Д'Артаньян, обмін чоловіками замість жінок

До міжнародного жіночого дня українські телеканали показуватимуть концерти, святкові адаптації традиційних програм та розраховані на жіночу аудиторію фільми.

 

На Першому національному 7 березня - святкове шоу «Тобі, єдиній». Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, його заступник Валід Арфуш, генеральний продюсер Першого національного Олексій Семенов і музичний продюсер Національної телекомпанії Влад Багінський, він же - автор ідеї і постановник святкового шоу, одягнуть костюми героїв творів Олександра Дюма та виконають пісню з фільму «Д'Артаньян і три мушкетери» - «Пора-пора-порадуемся на своем веку». Також у концерті візьмуть участь «ВВ», Юрій Рибчинський, Володимир Гришко, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Тетяна Недєльська, Сергій Звєрєв, Alyosha та інші. Ведучими святкового шоу будуть Антін Мухарський та Сніжана Єгорова. Першу частину концерту покажуть о 16:20, а другу - о 18:45.

 

8 березня о 14:35 концертною програмою «Мелодія двох сердець» жінок вітатимуть Віталій та Світлана Білоножки. А о 18:50 та 21:45 в ефірі Першого національного - вечір Яна Табачника, спеціально підготовлений до свята.

 

Прем'єра нового шоу телеканалу ICTV «Жіноча логіка» відбудеться саме 8 березня о 22:00. За форматом  чоловіки під керівництвом ведучої Ганни Сєдокової намагатимуться розгадати хід жіночих думок. Переможець отримає грошовий приз. З 12 березня проект виходитиме щосуботи о 21:00. Також телеканал покаже фільми з Мішель Пфайффер («Я ніколи не буду твоєю»), Меріл Стріп («Дияволиця»), Сарою Джесікою Паркер («Кохання та інші неприємності»), Уітні Х'юстон («Охоронець»).

 

Трансляція святкового концерту «8 березня у Великому Місті» відбудеться на «Інтері» 5 березня о 20:30 (також його повторюватимуть і 8 березня о 15:45). Під час концерту співатимуть Микола Басков, Йосип Кобзон, Дмитро Дюжев, Сосо Павліашвілі, Валерій Сюткін, Сергій Звєрєв, Василь Вірастюк, Влад Яма, Дмитро Коляденко, Михайло Поплавський, Сергій Писаренко, Євген Нікішин, Сергій Глушко (Тарзан), Віталій Білоножко, Павло Зібров, Володимир Гришко, Сергій Сивохо, гурт «Друга ріка» та інші. Вестимуть концерт Леонід Ярмольник і Володимир Зеленський. А одразу по закінченні «8 березня у Великому Місті» в ефірі телеканалу - прем'єра фільму «Секс у великому місті».

 

6 березня о 10:35 на «Інтері» у кулінарному шоу «Смачна ліга» учасниками будуть Потап і Настя. Напередодні жіночого свята вони будуть хазяйнувати на кухні ведучої програми Анастасії Заворотнюк, змагаючись одне з одним у кулінарному мистецтві. Потап у проекті представлятиме українську національну кухню, а Настя - італійську.

 

8 березня на телеканалі - творчий вечір Ігоря Ніколаєва об 11:55.

 

На телеканалі «1+1» свій день народження - один рік в українському ефірі - у Міжнародний жіночий день святкуватиме реаліті-шоу «Міняю жінку». Цього разу місцями поміняють і мам, і тат. Дивіться святковий випуск програми 8 березня о 20:00. Також глядач зможе подивитися низку «жіночих» кінострічок: «Кінозірка в погонах», обидві частини «Щоденників принцеси», історії «Анжеліки», «Титанік», «Доріан Грей».

Наперед, 4 березня о 22:55, жінок поздоровлять ведучі гумористичного шоу «ГПУ» і навчать чоловіків, як зробити свято незабутнім. Гість програми Володимир Гришко виконає пісню-сюрприз, яку він підготував спеціально до 8 березня. Повтор шоу можна буде переглянути 6 березня о 23:25.

 

СТБ 7 березня пропонує до перегляду найвідоміші стрічки за участю Адріано Челентано та Орнелли Муті: «Приборкання норовливого» о 20:00 і «Шалено закоханий» о 22:00. А безпосередньо у святковий вечір - дві мелодрами: «Знахар» режисера Єжи Гофмана та «Благословіть жінку» Станіслава Говорухіна.

 

На Новому каналі спеціальних проектів до 8 березня не заплановано, однак можна буде переглянути кінокартину «Віднесені вітром» (7:55) і фільм «Чорна блискавка», продюсований Тимуром Бекмамбетовим (19:15).

 

В прес-службі ТРК «Україна» повідомили, що 8 березня в ефірі телеканалу - дві частини мелодрами «Як же бути серцю» і «святковий футбол» 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: «Шахтар» (Україна) - «Рома» (Італія) о 21:30.

 

Музичний телеканал «М1» запропонував жінкам проголосувати на сайті за хіти у виконанні найвідоміших чоловіків і таким чином самостійно створити святковий ефір. 8 березня о 16:10 він покаже концерт Ані Лорак «Сонце», о 19:00 - шоу від найкрасивіших жінок планети «The 2010 Victoria's Secret Fashion Show», о 20:10 - «Чого хочуть жінки Chart».

 

НТН 8 березня транслюватиме «Блакитну лагуну» (21:15) та «Дон Жуан де Марко» (23:30) з Марлоном Брандо і Джонні Деппом у головних ролях.

 

К2 не змінював до свята традиційного програмування. «Ми й далі показуватимемо ті проекти, які наші глядачки вже встигли полюбити», - повідомили у прес-службі каналу.

 

Телеканал «УТР» покаже програму «Дитяча лінія. Свято 8 Березня». О 7:00 він транслюватиме святковий концерт «Мамо, вічна і кохана».

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
40021
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кот Бегемот
4824 дн. тому
Молодцы ребята с певрго! Сами стали в строй и решил ииграть роль.Из пример-лучший знако того,что каждый генеарл начинал свой путь с солдата и никогда этого нен забывал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду