«Репортери без кордонів» занепокоєні рішенням апеляційного суду у справі Гонгадзе

4 Березня 2011
7983
4 Березня 2011
10:54

«Репортери без кордонів» занепокоєні рішенням апеляційного суду у справі Гонгадзе

7983
«Репортери без кордонів» занепокоєні рішенням апеляційного суду у справі Гонгадзе

«Репортери без кордонів» глибоко занепокоєні рішенням суду, що запобігає будь-яким подальшим спробам з'ясувати, хто з високопосадовців стоїть за вбивством журналіста Георгія Гонгадзе. Про це йдеться в офіційній заяві міжнародної організації.

 

Як писала ТК, у середу, 2 березня Апеляційний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко щодо визнання замовним убивства Георгія Гонгадзе.

 

Таке рішення суду «Репортери» розцінюють як «сильний удар по всім тим, хто все ще сподівається, що світло буде пролите на всі аспекти справи». Міжнародна організація вважає, що інші високопоставлені чиновники, які фігурували у справі, «більше не будуть нічого боятися».

 

Як розповіла «Репортерам без кордонів» адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко, «апеляційний суд чітко виніс часткове і незаконне рішення під тиском».

«Репортери без кордонів» поділяють думку адвоката і мають намір підтримати плани пані Теличенко оскаржувати це рішення.

 

«Дуже важливо, щоб українська судова система, нарешті, почала поводитися неупереджено», - підсумовується у заяві «Репортерів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7983
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду