Попов дозволив своїм чиновникам спілкуватися з журналістами напряму

3 Березня 2011
22039
3 Березня 2011
18:01

Попов дозволив своїм чиновникам спілкуватися з журналістами напряму

22039
Попов дозволив своїм чиновникам спілкуватися з журналістами напряму

Київська міська державна адміністрація скасувала заборону на спілкування чиновників міськадміністрації із засобами масової інформації напряму. Про це повідомив заступник голови міськадміністрації Олександр Пузанов, пише «Український тиждень» з посиланням на «Українські новини».

 

За його словами, відповідне розпорядження, яким скасовується дія розпорядження №7 від 10 січня, було підписано головою міськадміністрації Олександром Поповим.

 

Так, тепер чиновники міськадміністрації, а також представники структурних підрозділів міськадміністрації, районних адміністрацій, комунальних підприємств можуть спілкуватися зі ЗМІ напряму.

 

Нагадаємо, відповідно до розпорядження №7 від 10 січня, посадовим особам і структурним підрозділам міськадміністрації, районним держадміністраціям, підприємствам, установам і організаціям, які підпорядковані КМДА, надавати ЗМІ офіційні документи, статистичну інформацію, офіційні коментарі, згоду на інтерв'ю та участь у телезйомках і інше було дозволено тільки через відділ інформаційного забезпечення КМДА (прес-службу) на підставі письмових запитів.

 

Чиновникам було доручено всі інформзапити, які надійшли від ЗМІ до них напряму, передавати в прес-службу для реєстрації. Відповіді на запити ЗМІ мали передаватися виключно прес-службою.

 

Керівник управління преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва пояснювала нововведення необхідністю впорядкувати роботу з інформаційними запитами. За її словами, це розпорядження не обмежувало чиновників КМДА у їхньому праві давати коментарі журналістам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22039
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мдлжао
4816 дн. тому
Ну есть же нормальные в эти рядах!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду