detector.media
03.03.2011 18:01
Попов дозволив своїм чиновникам спілкуватися з журналістами напряму

Київська міська державна адміністрація скасувала заборону на спілкування чиновників міськадміністрації із засобами масової інформації напряму. Про це повідомив заступник голови міськадміністрації Олександр Пузанов, пише «Український тиждень» з посиланням на «Українські новини».

 

За його словами, відповідне розпорядження, яким скасовується дія розпорядження №7 від 10 січня, було підписано головою міськадміністрації Олександром Поповим.

 

Так, тепер чиновники міськадміністрації, а також представники структурних підрозділів міськадміністрації, районних адміністрацій, комунальних підприємств можуть спілкуватися зі ЗМІ напряму.

 

Нагадаємо, відповідно до розпорядження №7 від 10 січня, посадовим особам і структурним підрозділам міськадміністрації, районним держадміністраціям, підприємствам, установам і організаціям, які підпорядковані КМДА, надавати ЗМІ офіційні документи, статистичну інформацію, офіційні коментарі, згоду на інтерв'ю та участь у телезйомках і інше було дозволено тільки через відділ інформаційного забезпечення КМДА (прес-службу) на підставі письмових запитів.

 

Чиновникам було доручено всі інформзапити, які надійшли від ЗМІ до них напряму, передавати в прес-службу для реєстрації. Відповіді на запити ЗМІ мали передаватися виключно прес-службою.

 

Керівник управління преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва пояснювала нововведення необхідністю впорядкувати роботу з інформаційними запитами. За її словами, це розпорядження не обмежувало чиновників КМДА у їхньому праві давати коментарі журналістам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY