До Княжицького прийдуть Пинзеник і Рибачук, до Безулик – Мірошниченко та Гриценко

3 Березня 2011
13426
3 Березня 2011
14:21

До Княжицького прийдуть Пинзеник і Рибачук, до Безулик – Мірошниченко та Гриценко

13426
До Княжицького прийдуть Пинзеник і Рибачук, до Безулик – Мірошниченко та Гриценко

3 березня гостями програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі стануть екс-віце-прем\'єр, екс-міністр економіки і фінансів Віктор Пинзеник, та екс-віце-прем\'єр, екс-голова Секретаріату президента Олег Рибачук. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Також на програму прийдуть екс-голова «Ощадбанку» Олександр Морозов та Павло Розенко, незалежний експерт, колишній перший заступник міністра праці та соціальної політики.

 

У студії обговорюватимуть розвиток вітчизняної економіки та перспективи, які чекають на українську політику у зв\'язку з економічними реаліями, яким чином вплине на економічну стабільність необхідність повернення «Нафтогазом України» 12,1 млрд кубів газу РУЕ, а також чи буде стабільним банківський сектор в Україні, чи буде стабільним курс гривні.

 

На ток-шоу в прямому ефірі Микола Княжицький із запрошеними експертами дадуть оцінку новим економічним ініціативам уряду Миколи Азарова, обговорять ухвалений Податковий кодекс, проект пенсійної реформи, спробують спрогнозувати майбутнє уряду, можливі кадрові зміни в ньому.

 

Тим часом у програмі 5-го каналу «Республіка з Анною Безулик» дискутуватимуть щодо таких тем: «Корупція чи Україна - хто переможе у виснажливій боротьбі?», «Про корупцію, як спосіб життя».

 

Головними гостями ток-шоу будуть представник президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко та голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

 

Нагадаємо, «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить 21:00, «Республіка з Анною Безулик» о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду