detector.media
02.03.2011 18:00
Восьмий сезон «Битви екстрасенсів» за участі Франсіско Гомеса стартує 6 березня
Юлія Федець стала керівником проекту

Прем'єра проекту «Битва екстрасенсів. Боротьба континентів» - восьмого сезону української «Битви екстрасенсів» - на каналі СТБ відбудеться 6 березня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Суддями в проекті будуть незмінний ведучий Павло Костіцин, маг Урі Геллер, а також британський хореограф і суддя шоу «Танцюють всі!» Франсіско Гомес.

 

«Франсіско об'єднає весь світ, він відомий, талановитий, емоційний, а головне - він справжній скептик. Франсіско не вірить в чудеса, але надіється, що найсильніші екстрасенси зі всього світу зможуть упевнитися в тому, що володіють справжнім даром і змусять його повірити в чудо», - говорить Юлія Федець, керівник проекту.

 

Зазначимо, Юлія Федець у восьмому сезоні «Битви екстрасенсів» обійняла посаду керівника проекту. Як писала ТК, керівником попереднього сезону був Олександр Слободський, а Юлія Федець виконувала обов'язки шеф-редактора. Нагадаємо, про плани змінити керівництво реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» телеканал СТБ оголосив у жовтні 2010.

 

Програма виходитиме щонеділі о 19:00.

 

«Боротьба континентів» - другий сезон міжнародного змагання екстрасенсів. Учасниками восьмого сезону стали екстрасенси із США, Канади, Австралії, Грузії, Болгарії, Азербайджану, Перу, Беніна, Буркіна, Фасо, Гвінеї, Арменії, Росії та України. Серед учасників - Олена Курилова, переможниця шостої української «Битви екстрасенсів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY