М1 повертає в ефір «Хроніки моди» з новою ведучою Катериною Токарєвою

2 Березня 2011
7448
2 Березня 2011
15:22

М1 повертає в ефір «Хроніки моди» з новою ведучою Катериною Токарєвою

7448
М1 повертає в ефір «Хроніки моди» з новою ведучою Катериною Токарєвою

5 березня програма «Хроніки моди» каналу М1 повертається в ефір з новою ведучою - Катериною Токарєвою. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме о 12:00. У проекті розповідатимуть про останні новини з фешн-світу, покази мод, відомих дизайнерів, актуальні тенденцій та шопінг. Окрім цього, у програмі глядачі зможуть дізнатися про історії успіху манекенниць і рейтинги найкращих суконь із червоних доріжок.



Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі М1, проект «Хроніки моди» закрили у квітні 2010 для переформатування. Тоді його  ведучою була Вікторія Батуї. Наразі Вікторія веде іншу програму каналу - eMOneNews.

 

Як писала ТК, Катерина Токарєва вела програму Першого національного «Хочу в армію», яка стартувала у серпні 2010. Однак уже наприкінці вересня того ж року проект припинив вихід.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду