Формат Undercover Boss («Бос під прикриттям») придбав не «1+1»

2 Березня 2011
20878
2 Березня 2011
12:09

Формат Undercover Boss («Бос під прикриттям») придбав не «1+1»

20878
Але хтось точно придбав
Формат Undercover Boss («Бос під прикриттям») придбав не «1+1»

Канал «1+1» не купував у британської компанії All3Media право на локальну адаптацію формату телевізійного шоу Undercover Boss («Бос під прикриттям»). Про це повідомив  Media Business Reports, спростувавши свою власну попередню інформацію.

 

Видання називає інформацію про придбання каналом «1+1» неточною, однак зазначає, що Undercover Boss справді був проданий на український ринок. Кому - поки невідомо.

 

Нагадаємо, за задумом творців формату, керівники великих компаній на два тижні влаштовуються під чужими іменами на роботу у власні компанії на будь-які дрібні посади. При цьому їх колеги навіть не підозрюють, з ким зіштовхуються кожен день на роботі, і звично обговорюють між собою усі питання, пов'язані з роботою, в тому числі керівництво.

 

Зазначимо, що формат Undercover Boss був проданий у понад 20 територій. Наразі в США транслюють третій сезон проекту, у Великобританії третій планується до запуску, в Нідерландах знімається другий. Також виробляються локальні версії у Франції, Іспанії, Туреччині, Австралії, Португалії, Данії, Німеччині, Ізраїлі, Швеції та інших країнах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду