detector.media
02.03.2011 12:09
Формат Undercover Boss («Бос під прикриттям») придбав не «1+1»
Але хтось точно придбав

Канал «1+1» не купував у британської компанії All3Media право на локальну адаптацію формату телевізійного шоу Undercover Boss («Бос під прикриттям»). Про це повідомив  Media Business Reports, спростувавши свою власну попередню інформацію.

 

Видання називає інформацію про придбання каналом «1+1» неточною, однак зазначає, що Undercover Boss справді був проданий на український ринок. Кому - поки невідомо.

 

Нагадаємо, за задумом творців формату, керівники великих компаній на два тижні влаштовуються під чужими іменами на роботу у власні компанії на будь-які дрібні посади. При цьому їх колеги навіть не підозрюють, з ким зіштовхуються кожен день на роботі, і звично обговорюють між собою усі питання, пов'язані з роботою, в тому числі керівництво.

 

Зазначимо, що формат Undercover Boss був проданий у понад 20 територій. Наразі в США транслюють третій сезон проекту, у Великобританії третій планується до запуску, в Нідерландах знімається другий. Також виробляються локальні версії у Франції, Іспанії, Туреччині, Австралії, Португалії, Данії, Німеччині, Ізраїлі, Швеції та інших країнах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY