«Компьютерное Обозрение» поновлює вихід. В електронному вигляді

2 Березня 2011
17502
2 Березня 2011
10:29

«Компьютерное Обозрение» поновлює вихід. В електронному вигляді

17502
«Компьютерное Обозрение» поновлює вихід. В електронному вигляді

ITC Publishing почне випускати тижневик «Компьютерное Обозрение» в електронній формі, повідомляє Sostav.ua із посиланням на пре-реліз видавця.

 

Видання виходитиме щотижня по суботах.  Передплатити його безкоштовно зможе кожен зареєстрований відвідувач сайту itc.ua. Можна або ознайомитися з випуском на сайті, або отримати видання у вигляді електронного листа на пошту.

 

Видання являтиме собою дайджест подій минулого тижня, висвітлених на itc.ua та ko.com.ua. При цьому воно відновить найпопулярніші рубрики закритого журналу: «Итоги недели», «У нас в гостях», «Блиц-опрос», «Мировые рынки». Спеціально для КО свої колонки продовжать готувати  експерти ринку.

 

«Несмотря на популярность и преимущества подачи информации в онлайн-режиме на сайте, многие менеджеры и специалисты сетуют на то, что "отлавливание" действительно значимых событий и публикаций на itc.ua отнимает слишком много времени, а зачастую и крайне затруднительно в течение рабочей недели. И еженедельного аналитического обозрения не хватает. Поэтому мы решили возобновить выход "Компьютерного Обозрения" в форме еженедельной рассылки», - зазначає керівник itc.ua Михайло Лаптєв.

 

Нагадаємо, у грудні 2010 року ITC Publishing закрив журнал «Компьютерное Обозрение». Останній друкований випуск вийшов 14 грудня. Щотижневик, присвячений сегменту ІТ-бізнесу на локальному та міжнародному ринках, був заснований понад 15 років тому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17502
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду