«Компьютерное Обозрение» відділяється від ITC Publishing

23 Березня 2011
16076
23 Березня 2011
12:33

«Компьютерное Обозрение» відділяється від ITC Publishing

16076
«Компьютерное Обозрение» відділяється від ITC Publishing

Сайт «Компьютерное Обозрение» з 1 квітня буде виділено в самостійний проект, який надалі розвиватиметься незалежно від порталу itc.ua та видавництів ITC Publishing. Про це повідомляє Itc.ua.

 

Itc.ua продовжить свій розвиток як ресурс для користувачів цифрових технологій. Особлива увага приділятиметься соціальній складовій і взаємодії порталу з аудиторією. «Компьютерное Обозрение» повернеться до своєї попередньої концепції: індустріальний інформаційний проект, спрямований на аудиторію, для якої ІТ є основним інструментом роботи. Ресурс сконцентрується на потребах гравців комп'ютерного ринку і спеціалістів, які займаються впровадженням інформаційних технологій на своїх підприємствах.

 

Керівником проекту «Компьютерное Обозрение» залишається Михайло Лаптєв, який тепер буде його основним власником: «Редакція ko.com.ua продовжить розвиток проекту, якому у квітні 2011 року виповниться 16 років, і прикладе усіх зусиль, щоб надалі наші читачі змогли отримувати якісні новинні і аналітичні матеріали», - відзначив Михайло Лаптев.

 

Портал Itc.ua очолить Олег Данилов. Він буде керувати всіма напрямами ITC Publishing - журналом і сайтом «Домашний ПК», а також сайтами itc.ua і Gameplay.

 

Зазначимо, минулого року після припинення випуску друкованої версії журналу «Компьютерное Обозрение» інтегровано в портал itc.ua. Однак, як зазначається у повідомленні, читацькі відгуки і реакція ринку на таку інтеграцію виявилася не настільки позитивною, як очікувалося.

 

Як писала ТК, компанія ITC Publishing у грудні 2010 закрила журнал «Компьютерное Обозрение». Останній друкований випуск журналу вийшов14 грудня. У планах видавництва була повна концентрація на інтернет-проектах, провідним з яких є сервіс вибору товарів та порівняння цін Hotline.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду