detector.media
02.03.2011 10:29
«Компьютерное Обозрение» поновлює вихід. В електронному вигляді

ITC Publishing почне випускати тижневик «Компьютерное Обозрение» в електронній формі, повідомляє Sostav.ua із посиланням на пре-реліз видавця.

 

Видання виходитиме щотижня по суботах.  Передплатити його безкоштовно зможе кожен зареєстрований відвідувач сайту itc.ua. Можна або ознайомитися з випуском на сайті, або отримати видання у вигляді електронного листа на пошту.

 

Видання являтиме собою дайджест подій минулого тижня, висвітлених на itc.ua та ko.com.ua. При цьому воно відновить найпопулярніші рубрики закритого журналу: «Итоги недели», «У нас в гостях», «Блиц-опрос», «Мировые рынки». Спеціально для КО свої колонки продовжать готувати  експерти ринку.

 

«Несмотря на популярность и преимущества подачи информации в онлайн-режиме на сайте, многие менеджеры и специалисты сетуют на то, что "отлавливание" действительно значимых событий и публикаций на itc.ua отнимает слишком много времени, а зачастую и крайне затруднительно в течение рабочей недели. И еженедельного аналитического обозрения не хватает. Поэтому мы решили возобновить выход "Компьютерного Обозрения" в форме еженедельной рассылки», - зазначає керівник itc.ua Михайло Лаптєв.

 

Нагадаємо, у грудні 2010 року ITC Publishing закрив журнал «Компьютерное Обозрение». Останній друкований випуск вийшов 14 грудня. Щотижневик, присвячений сегменту ІТ-бізнесу на локальному та міжнародному ринках, був заснований понад 15 років тому.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY