Департамент інтернет-реклами StarLightMedia очолив Євген Вернигора

2 Березня 2011
22417
2 Березня 2011
10:30

Департамент інтернет-реклами StarLightMedia очолив Євген Вернигора

22417
Департамент інтернет-реклами StarLightMedia очолив Євген Вернигора

Департамент інтернет-реклами StarLight sales - сейлз-хаусу холдингу StarLightMedia - наприкінці лютого очолив Євген Вернигора. Раніше він займався продажами реклами у Bigmir, повідомляє  Ain.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», StarLight sales у 2011 році продовжить продавати банерну рекламу на інтернет-ресурсах видавництва «Економіка», яке, як і телехолдинг StarLightMedia, належить бізнесменові Віктору Пінчуку. За словами Станіслава Шума, зі StarLight sales «Економіка» заробляє більше, ніж якби продавала рекламу самостійно.

 

Департамент розвивається: відтепер він продаватиме рекламу на всіх інтернет-ресурсах холдингу (у тому числі сайтах каналів) та «Економіки». «Мы реорганизуем наши продажи, приводя их в соответствие к существующим (хоть и негласным) стандартам украинского рынка интернет-рекламы. Во-первых, мы переводим управление рекламой на всех сайтах группы в AdRiver; во-вторых, мы предлагаем единые условия, простые и понятные, для покупки рекламы на всех сайтах группы; в-третьих, мы работаем над созданием тематических рекламных пакетов, интересных украинским интернет-рекламодателям и их рекламным агентствам», - зазначає Євген Вернигора.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду