StarLight brand content продаватиме банерну рекламу на Delo.ua у 2011 році

23 Грудня 2010
16418
23 Грудня 2010
15:50

StarLight brand content продаватиме банерну рекламу на Delo.ua у 2011 році

16418
StarLight brand content продаватиме банерну рекламу на Delo.ua у 2011 році

Сейлз-хаус телевізійного холдингу Віктора Пінчука StarLight brand content продовжить продавати банерну рекламу на сайтах Delo.ua та Investgazeta.net у 2011 році. Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний директор видавництва «Економіка», якому належать сайти, Евелін Бучацький*.

 

За її словами, видавництво поки що не може оцінити результативність співпраці зі стороннім селлером, але впевнене в правильності рішення щодо його залучення: «StarLight почав продавати банерну рекламу на порталах "Дела" та "Инвестгазеты" з листопада 2010 року. При цьому певна частина банерів, які ви сьогодні бачите, були продані нами ще до початку співробітництва зі StarLightMedia. Так що поки що зарано робити будь-які висновки. Але однозначно можу сказати, що ми впевнені у своєму партнері: рівень цієї компанії дозволяє не сумніватися в тому, що нам вдасться не лише досягти запланованих показників, але й перевищити їх».

 

Інші комерційні можливості сайтів продаватиме рекламний відділ видавництва.

 

Після нещодавнього оновлення порталу Delo.ua на ньому з'явилися нові різновиди реклами. Окрім класичних інструментів промо - брендування рубрик, публікації прес-релізів тощо - рекламодавцям запропонують нестандартні можливості: контекстну відеорекламу, участь в опитуваннях та партнерські програми з продажів. «Контекстна відеореклама - це нове слово в інтернет-рекламі, технологія, що поєднала в собі два найзатребуваніших та найефективніших різновиди промо - відео та контекст, - зазначає пані Бучацький. - Її сутність у тому, що рекламний ролик розміщується безпосередньо в тексті статті з прив'язкою до певних слів, які можна вибрати. При цьому відтворення ролику відбувається лише при осмисленому наведенні курсору на нього. Так що, з одного боку, рекламодавець зможе закріпити асоціацію певних слів зі своїм продуктом, з іншого - таке промо ніколи не набридне користувачу, оскільки той завжди матиме можливість його вимкнути».

 

Нагадаємо, в «Економіки» та телевізійного холдингу StarLightMedia спільний акціонер - Віктор Пінчук. StarLight brand content - це сейлз-хаус непрямих рекламних можливостей каналів StarLightMedia (продає спонсорство, піар-сюжети, телемагазини тощо).

 

За інформацією «Детектор медіа», можливість співпраці між двома медіаактивами Пінчука обговорювалася постійно. Навесні 2010 року директор StarLight sales Андрій Партика запропонував «Економіці» передати його компанії перспективний напрямок - інтернет-рекламу. Водночас брати участь у продажах друкованої реклами він не виявив бажання. За інформацією ТК, тоді було запропоновано такий принцип розподілу доходів: 70% отримує продавець, 30% - майданчик. Чи погодилася «Економіка» на це - невідомо. Евелін Бучацький повідомила про принцип розподілу, що, як і більшість агентств, StarLight отримує певний відсоток від продажів.

 

*Ім'я та прізвище за паспортом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду