Герман запевняє, що Янукович до розмови з країною готувався самостійно

26 Лютого 2011
20022
26 Лютого 2011
16:06

Герман запевняє, що Янукович до розмови з країною готувався самостійно

20022
Герман запевняє, що Янукович до розмови з країною готувався самостійно
Відповідаючи на запитання ТК, як відбувалася підготовка і хто саме допомагав президенту Віктору Януковичу готуватися до телепроекту «Розмова з країною», заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман сказала, що ніхто не допомагав. 
 
«Віктор Федорович сам готувався, ми йому просто увечері дали запитання, а зранку додали ті, які за ніч прийшли, бо багато запитань надійшло в останній момент. От і все, ось вся підготовка», – запевнила пані Герман.
 
Нагадаємо, 25 лютого Віктор Янукович у прямому ефірі шести загальнонаціональних каналів протягом понад чотири години відповідав на запитання громадян з різних областей України та  журналістів у студії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20022
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лобстер
4817 дн. тому
может к отправлению малой нужды наш перец готовиться и сам, но к справлению большой - без Герман никак, а дальше - больше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду