На ТВі покажуть творчий вечір Ліни Костенко

18 Лютого 2011
22165
18 Лютого 2011
18:00

На ТВі покажуть творчий вечір Ліни Костенко

22165
На ТВі покажуть творчий вечір Ліни Костенко

Телеканал ТВі покаже повну версію творчого вечора Ліни Костенко у Харкові. Програма вийде в неділю, 20 лютого, о 21.30. Цю інформацію сайту glavnoe.ua ТК підтвердили в прес-службі телеканалу.

 

Зустріч Ліни Костенко з прихильниками відбулася 7 лютого у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені  М. Лисенка. Ліна Василівна презентувала там свою нову книгу «Записки українського самашедшого».

 

Оскільки творчий вечір викликав великий інтерес і у харків'ян, і у мешканців інших областей України, телеканал ТВі та Благодійний фонд «Ренесанс», який і був організатором творчого вечора письменниці в Харкові, вирішили показати телеверсію вечора.

 

Олександра Найда, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22165
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4825 дн. тому
якось не клеється Ліна Костенко та серіали про російських зеків на TVi
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду