«Мега» покаже документальні серіали National Geographic та Бі-бі-сі

17 Лютого 2011
11429
17 Лютого 2011
10:49

«Мега» покаже документальні серіали National Geographic та Бі-бі-сі

11429
«Мега» покаже документальні серіали National Geographic та Бі-бі-сі

Телеканал «Мега» придбав документальні серіали National Geographic і Бі-бі-сі та розпочне їх показ 19 лютого. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

Щосуботи о 21.15 на каналі виходитиме проект «Гладіатори Другої світової» (Gladiators of World War II), виробництва Бі-бі-сі. Серіал розповідає про загони особливого призначення й таємні підрозділи Франції, Польщі, Норвегії, Японії, Німечини, які брали участь у Другій світовій війні.

 

Цикл документальних програм «Мегазаводи» від National Geographic стартує в цей день о 15:15 і надалі транслюватиметься щосуботи. У ньому йтиметься про те, як організована робота на світових заводах та фабриках. Конструктори й інженери розповідатимуть про те, як створюються різноманітні механізми, зокрема, гвинтокрил Apache, суперкар Ferrari, американський танк М1.

 

«Мегамашини» - ще один документальний серіал від National Geographic, який також виходитиме по суботах, одразу після проекту «Мегазаводи» - о 16.15. У його випусках можна буде дізнатися, як установлюють світові бурові вишки, як працюють підводні човни, що таке супер-гелікоптери тощо.

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду