detector.media
17.02.2011 10:49
«Мега» покаже документальні серіали National Geographic та Бі-бі-сі

Телеканал «Мега» придбав документальні серіали National Geographic і Бі-бі-сі та розпочне їх показ 19 лютого. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

Щосуботи о 21.15 на каналі виходитиме проект «Гладіатори Другої світової» (Gladiators of World War II), виробництва Бі-бі-сі. Серіал розповідає про загони особливого призначення й таємні підрозділи Франції, Польщі, Норвегії, Японії, Німечини, які брали участь у Другій світовій війні.

 

Цикл документальних програм «Мегазаводи» від National Geographic стартує в цей день о 15:15 і надалі транслюватиметься щосуботи. У ньому йтиметься про те, як організована робота на світових заводах та фабриках. Конструктори й інженери розповідатимуть про те, як створюються різноманітні механізми, зокрема, гвинтокрил Apache, суперкар Ferrari, американський танк М1.

 

«Мегамашини» - ще один документальний серіал від National Geographic, який також виходитиме по суботах, одразу після проекту «Мегазаводи» - о 16.15. У його випусках можна буде дізнатися, як установлюють світові бурові вишки, як працюють підводні човни, що таке супер-гелікоптери тощо.

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY