Людмилу Янукович таки можна фотографувати

13 Лютого 2011
18854
13 Лютого 2011
16:54

Людмилу Янукович таки можна фотографувати

18854
Людмилу Янукович таки можна фотографувати

Ніхто не забороняв фотографувати першу леді, запевнив Олег Пшин -  заступник директора з творчих питань Донецького музично-драматичного театру, в якому напередодні побувала Людмила Янукович. Про це повідомляє «Українська правда».

 

«Чутки про заборону на зйомку - це повна маячня. До мене звернулася охорона першої леді з проханням пояснити журналістам, щоб не засліплювали Людмилу Олександрівну і її супроводжуючих спалахами і світлом камер, коли вони будуть іти від машини по сходах у театр. Все-таки це може бути небезпечно» - заявив пан Пшин. Він наголосив, що це було прохання, а не заборона, а також що ніхто не забороняв наближатися до Людмили Янукович з питаннями.

 

Нагадаємо, журналісти зрозуміли як заборону дії охоронців дружини президента та керівництва донецького театра, на виставі якого, «Опалені коханням» за п'єсою литовських драматургів Саулюса Шальтяніса та Леонідаса Яцинявічуса «Казка про Моніку», побувала Людмила Янукович.

 

«Людмила Олександрівна прийшла відпочивати, а не позувати, до запитань не готувалася, до того ж, останні фото з театру їй не сподобались», - пояснили «Газеті по-українськи» в прес-службі театру. Як повідомляє газета, ймовірно, йдеться про фото з вечора пам'яті Михайла Пляцковського 16 листопада 2010 року, де Людмилу Янукович сфотографували в поцілунку з російським співаком Йосифом Кобзоном.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18854
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Y
4796 дн. тому
никто даже комменты не пишет, поэтому нечего такими новостями засирать газету
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду