detector.media
13.02.2011 16:54
Людмилу Янукович таки можна фотографувати
Людмилу Янукович таки можна фотографувати

Ніхто не забороняв фотографувати першу леді, запевнив Олег Пшин -  заступник директора з творчих питань Донецького музично-драматичного театру, в якому напередодні побувала Людмила Янукович. Про це повідомляє «Українська правда».

 

«Чутки про заборону на зйомку - це повна маячня. До мене звернулася охорона першої леді з проханням пояснити журналістам, щоб не засліплювали Людмилу Олександрівну і її супроводжуючих спалахами і світлом камер, коли вони будуть іти від машини по сходах у театр. Все-таки це може бути небезпечно» - заявив пан Пшин. Він наголосив, що це було прохання, а не заборона, а також що ніхто не забороняв наближатися до Людмили Янукович з питаннями.

 

Нагадаємо, журналісти зрозуміли як заборону дії охоронців дружини президента та керівництва донецького театра, на виставі якого, «Опалені коханням» за п'єсою литовських драматургів Саулюса Шальтяніса та Леонідаса Яцинявічуса «Казка про Моніку», побувала Людмила Янукович.

 

«Людмила Олександрівна прийшла відпочивати, а не позувати, до запитань не готувалася, до того ж, останні фото з театру їй не сподобались», - пояснили «Газеті по-українськи» в прес-службі театру. Як повідомляє газета, ймовірно, йдеться про фото з вечора пам'яті Михайла Пляцковського 16 листопада 2010 року, де Людмилу Янукович сфотографували в поцілунку з російським співаком Йосифом Кобзоном.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY