Іронічно-економічний тижневик ТВі час від часу змінюватиме назву та ведучих

11 Лютого 2011
16164
11 Лютого 2011
15:59

Іронічно-економічний тижневик ТВі час від часу змінюватиме назву та ведучих

16164
Іронічно-економічний тижневик ТВі час від часу змінюватиме назву та ведучих

Іронічно-економічний тижневик телеканалу ТВі періодично змінюватиме назву. Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Нагадаємо, проект стартував під назвою «Рабіндранаттагор», однак з грудня 2010 року став називатись «Альбертейнштейн».

 

Надалі, за інформацією каналу, проект змінюватиме назву залежно від «економічної доцільності та настрою її творців». Згодом у назві можуть бути використані імені й інших «достойних постатей» у літературі, науці тощо.

 

Також проект змінюватиме ведучих. З 5 лютого замість юриста Тетяни Монтян проект веде правник Юлія Балюк. Оновлення чекає і на чоловічий склад команди ведучих.

 

Нагадаємо, іронічне шоу під назвою «Рабіндранаттагор» стартувало в жовтні 2010 року. За форматом програми, в ефірі юрист, бізнесмен та «людина з народу» обговорюють події тижня. Роль «юриста» в програмі виконувала правник Тетяна Монтян (нині Юлія Балюк), «економіста» - бізнесмен, голова правління фонду «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі, а «людини з народу» - шоумен, учасник команди КВК «Політехнічний інститут» Андрій Грищенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду