«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на К1

9 Лютого 2011
5129
9 Лютого 2011
14:31

«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на К1

5129
«Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою» виходитиме на К1

Програма «Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою» виходитиме на телеканалі К1. Про це повідомляють на сайті каналу.

 

Проект транслюватимуть щосуботи о 23:00. Одночасно з початком показу на телеканалі К1 стартує нова рекламна кампанія програми фотографа Метта Ірвіна. Перший випуск, який вийде в суботу, 19 лютого, о 23:00 буде присвячено тижню високої моди в Парижі.

 

«Спеціально для телеканалу К1 я поспілкуюся з усіма дизайнерами зі світовими іменами. Карл Лагерфельд, Джон Гальяно, Вів'єн Вествуд тільки для наших глядачів розкажуть про те, що надихає їх на створення колекцій, які тренди будуть популярні в наступному сезоні. Топ-моделі світу - Наомі Кемпбел, Наталія Водянова, Клаудія Шиффер - ексклюзивно поділяться зі мною секретами свого гардеробу і розкажуть про свою любов до моди. А світові fashion-критики Ганна Вінтур, Годфрі Діні, Хіларі Александр розкажуть, як домогтися успіху в світі моди» - розповідає ведуча програми Дар'я Шаповалова.

 

Нагадаємо, «Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою» - програма про моду, яка 2007 року стартувала на ТРК «Київ». Також програма виходить на міжнародному супутниковому телеканалі «Інтер+».

 

Як писала ТК, раніше передбачалося, що програма «Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою» може перейти на телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5129
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду