«Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» виходитиме на «Інтері»?

21 Січня 2009
16459
21 Січня 2009
17:08

«Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» виходитиме на «Інтері»?

16459
«Неделя моды с Дарьей Шаповаловой» виходитиме на «Інтері»?
Програма «Неделя моды с Дарьей Шаповаловой», що виходить на ТРК «Київ», може перейти на телеканал «Інтер». Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».
 
Нагадаємо, програма вже виходить  на міжнародному супутниковому телеканалі «Інтер+».  Джерело, близьке до каналу «Інтер», неофіційно підтвердило факт переговорів, зазначивши, що пілотну касету програми керівництву «Інтера» надав радник мера і неформальний керівник об’єднання київських муніципальних ЗМІ Казбек Бектурсунов.
 

У прес-службі «Інтера» не підтвердили і не спростували цю інформацію, а ведуча програми Дарія Шаповалова порадила звернутись по коментарі до пана Бектурсунова. Він, у свою чергу, повідомив, що «рішення не прийняте».

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16459
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZORRO
5569 дн. тому
Казыбэк спихивает жену на Интер в надежде на крупные бабки? На ТРК уже бабла нет, бюджет города не принят, значит финансирование на 2009 год пока отсутствует. А брюлики Даша любит! И дорогие машины! И хороший уик-энд! Ню-ню! Пусть бездарь дерзает дальше! Флаг в руки! Рад за ТРК. Одной дурой меньше станет. Может и муженька прихватит с собой в перспективе? Думаю для такой радости ТРК-цы даже денег одолжат, чтобы сброситься ему на дорогу.
белкина
5570 дн. тому
да нудноватая передача и у ведущей невыразительный голос, когда она не в кадре сразу пропадает интерес ее слушать, разве что картинку посмотреть, и то не всегда интересно снятую. Передаче ещё расти и расти если получится.
для давно пора
5570 дн. тому
Дарья, хватит себя пиарить на телекритике :) пусть лучше поклонники напишут :)
давно пора
5570 дн. тому
наконец-то. давно пора. единственная хорошая качественная программа про моду выходила на каком-то третьесортном канале с определенной репутацией. на интере ей самое место. будет хорошая альтернатива тому уродству про светскую тусовку с элементами самолюбования, которое идет на плюсах.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду