EBU не застосовуватиме санкції до НТКУ

8 Лютого 2011
12705
8 Лютого 2011
16:00

EBU не застосовуватиме санкції до НТКУ

12705
EBU не застосовуватиме санкції до НТКУ

Європейська мовна спілка поки не застосовуватиме  санкції до Національної телекомпанії України.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Таке рішення було прийняте у зв'язку з тим, що НТКУ минулого року «вперше зумів погасити борг на 50%». Наразі НТКУ та EBU обговорюють дії щодо погашення частини боргу, що залишилася з 2007 року.

 

НТКУ не штрафуватимуть і не виключатимуть з  EBU, як член організації вона зберігає права на ексклюзивні трансляції проектів Європейської мовної спілки.

 

«Ми задоволені продовженням співпраці. Будемо раді довгостроковому співробітництву з Україною. Головне, що ми хочемо бачити, це розвиток членів EBU Ми маємо підтримувати сам принцип суспільного мовлення у Європі, тому і співпрацюємо саме з НТКУ, адже це мовник, який може втілити цю стратегію» - заявив віце-президент EBU Клаудіо Каппон.

 

За інформацією каналу, представники EBU підтримали «прагнення Першого національного щодо технічного переоснащення та переходу на цифрове мовлення». Найближчим часом НТКУ надішле до EBU список необхідного технічного оснащення, після погодження якого керівництвом Європейського мовної спілки та його членами НТКУ може отримати нову сучасну техніку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12705
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ягуар
4835 дн. тому
Вот так!А то многие "доброжелатели" что то говорили про то,что канал разваливается.А он огого!!!Еще будут гордиться,что живут в стране,где самый крутооснащенный канал-государственный а не частный.И так должно быть всегда!Все должно идти на лицо страны-телевидение,1й телеканал.Это давно поняли во всех уважающих странах и вкалдывают в первую кнопу миллирады и благодарят всех,кто там много лет работает не на словах а суммами с 4мя нулями в долларах.И нас так будет-так должно быть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду