detector.media
08.02.2011 16:00
EBU не застосовуватиме санкції до НТКУ

Європейська мовна спілка поки не застосовуватиме  санкції до Національної телекомпанії України.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Таке рішення було прийняте у зв'язку з тим, що НТКУ минулого року «вперше зумів погасити борг на 50%». Наразі НТКУ та EBU обговорюють дії щодо погашення частини боргу, що залишилася з 2007 року.

 

НТКУ не штрафуватимуть і не виключатимуть з  EBU, як член організації вона зберігає права на ексклюзивні трансляції проектів Європейської мовної спілки.

 

«Ми задоволені продовженням співпраці. Будемо раді довгостроковому співробітництву з Україною. Головне, що ми хочемо бачити, це розвиток членів EBU Ми маємо підтримувати сам принцип суспільного мовлення у Європі, тому і співпрацюємо саме з НТКУ, адже це мовник, який може втілити цю стратегію» - заявив віце-президент EBU Клаудіо Каппон.

 

За інформацією каналу, представники EBU підтримали «прагнення Першого національного щодо технічного переоснащення та переходу на цифрове мовлення». Найближчим часом НТКУ надішле до EBU список необхідного технічного оснащення, після погодження якого керівництвом Європейського мовної спілки та його членами НТКУ може отримати нову сучасну техніку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY