«1+1» планує запустити нішеві канали різного спрямування

4 Лютого 2011
18735
4 Лютого 2011
14:11

«1+1» планує запустити нішеві канали різного спрямування

18735
«1+1» планує запустити нішеві канали різного спрямування

Група «1+1» планує запустити нішеві канали різного спрямування. Про це ТК розповів генеральний директор групи Олександр Ткаченко.

 

Однак поки що подробиці щодо тематики каналів він не розголошує. «Але зараз ці плани проходять етап уточнення, тому зарано говорити про них», - сказав він.

 

Нагадаємо, про те, що створення чи купівля нових телеканалів є стратегічним завданням групи, в інтерв'ю ТК влітку 2008 року говорив перший заступник генерального директора «1+1» Максим Варламов (на той момент - гендиректор).

 

Як писала ТК, нещодавно заступник голови правління АОЗТ «УНТК» (канал «Інтер») Сергій Амелічев повідомляв про наміри «Інтера» запустити два нові нішеві канали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду