Вальдемар Дзікі продовжить займатися медіабізнесом в Україні

4 Лютого 2011
16857
4 Лютого 2011
12:12

Вальдемар Дзікі продовжить займатися медіабізнесом в Україні

16857
Вальдемар Дзікі продовжить займатися медіабізнесом в Україні

Екс-генеральний директор ТОВ «Медіагрупа "Україна"» Вальдемар Дзікі планує займатися медіабізнесом в Україні. Про це він сказав у коментарі ТК.

 

Як повідомляла ТК, 31 січня 2011 року закінчився термін дії чинного контракту Вальдемара Дзікі з «Україною». Пан Дзікі та медіагрупа прийняли спільне рішення не продовжувати його.

 

За його словами, за останні місяці роботи в компанії розпочалася повноцінна розбудова групи: «Медіагрупа - це зовсім нова структура, яка займатиметься координуванням усіх медійних бізнесів. Її найголовніше завдання - це довготривале планування, аналіз ринків. І я думаю, що за кілька місяців це буде цілком працездатна структура».

 

Але при цьому він додав, що надалі працюватиме у галузі медіабізнесу: «Україна - моя любов. Я живу у Польщі, але я не хочу залишити зв'язок з Україною. Я надалі буду займатися медіабізнесом, у тому числі і в Україні. А що це буде? Зараз багато ідей та розмов».

 

Також на сьогодні Вальдемар Дзікі обговорює з українськими експертами створення кіноінституту.

 

«Я практично 20 років працював продюсером, ми з Андрієм (Халпахчі, директор Української кінофундації - ТК) говорили про різні ініціативи, що можна тут спробувати. Розбудова кінематографії - це дуже важливо для країни. До цього процесу, як я розумію, є інтерес Міністерства культури, тому думаю, що щось у цій сфері буде розбудовуватись. Якщо я зможу бути корисним, то мені це буде дуже цікаво» - сказав він.

 

На запитання ТК, чи хоче Вальдемар Дзікі знімати кіно в Україні, він відповів: «Цього поки не скажу. Скоро ви усе побачите».

 

Нагадаємо, Вальдемар Дзікі був призначений директором медіагрупи «Україна» у жовтні 2010. До цього він з 2007 року обіймав посаду генерального директора телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16857
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
да уж...тяжело оставить лакомый кусочек, тем более, что там - никем, а здесь, при этом будешь всем....
4801 дн. тому
хорошо быть медиабизнесменом в Украине! Особенно - заезжим! И любить, и очень любить Украину : "Україна - моя любов. Я живу у Польщі, але я не хочу залишити зв'язок з Україною..." Ведь где еще можно сколотить на медиабизнесе, управляя одним из бизнесов богатых людей, целое состояние, наняв на работу других людей - персонал, и платя им не соответсвующие реалиям рынка и ценам в магазинах мизерные, по сути, зарплаты! (оставим без внимания все остальные схемы ведения "бизнеса"). Так где, - В Польше, в США, в Германии? Нет, там это бы не прошло: там или никто бы не работал или была бы забастовка....минимум. А у нас всё можно и возможно! И самое главное: а) безнаказанно, б) с паспортом гражданина иной страны можно иметь индульгенцию от ряда законов, в) когда запахнет жареным - свалить бегом за пределы такой горячо любимой Украины. Естественно, свалить уже не на съемную квартиру-гостинку в спальном квартале Троещины, а на обеспеченную старость себе и детям...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду