detector.media
04.02.2011 12:12
Вальдемар Дзікі продовжить займатися медіабізнесом в Україні

Екс-генеральний директор ТОВ «Медіагрупа "Україна"» Вальдемар Дзікі планує займатися медіабізнесом в Україні. Про це він сказав у коментарі ТК.

 

Як повідомляла ТК, 31 січня 2011 року закінчився термін дії чинного контракту Вальдемара Дзікі з «Україною». Пан Дзікі та медіагрупа прийняли спільне рішення не продовжувати його.

 

За його словами, за останні місяці роботи в компанії розпочалася повноцінна розбудова групи: «Медіагрупа - це зовсім нова структура, яка займатиметься координуванням усіх медійних бізнесів. Її найголовніше завдання - це довготривале планування, аналіз ринків. І я думаю, що за кілька місяців це буде цілком працездатна структура».

 

Але при цьому він додав, що надалі працюватиме у галузі медіабізнесу: «Україна - моя любов. Я живу у Польщі, але я не хочу залишити зв'язок з Україною. Я надалі буду займатися медіабізнесом, у тому числі і в Україні. А що це буде? Зараз багато ідей та розмов».

 

Також на сьогодні Вальдемар Дзікі обговорює з українськими експертами створення кіноінституту.

 

«Я практично 20 років працював продюсером, ми з Андрієм (Халпахчі, директор Української кінофундації - ТК) говорили про різні ініціативи, що можна тут спробувати. Розбудова кінематографії - це дуже важливо для країни. До цього процесу, як я розумію, є інтерес Міністерства культури, тому думаю, що щось у цій сфері буде розбудовуватись. Якщо я зможу бути корисним, то мені це буде дуже цікаво» - сказав він.

 

На запитання ТК, чи хоче Вальдемар Дзікі знімати кіно в Україні, він відповів: «Цього поки не скажу. Скоро ви усе побачите».

 

Нагадаємо, Вальдемар Дзікі був призначений директором медіагрупи «Україна» у жовтні 2010. До цього він з 2007 року обіймав посаду генерального директора телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY