Новини «События» на ТРК «Україна» виходитимуть з нової телестудії (+ФОТО)

28 Січня 2011
18783
28 Січня 2011
17:04

Новини «События» на ТРК «Україна» виходитимуть з нової телестудії (+ФОТО)

18783
Новини «События» на ТРК «Україна» виходитимуть з нової телестудії (+ФОТО)

27 січня інформаційна програма «События» на ТРК «Україна» вийшла з нової телестудії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прес-служба запевняє, що над створенням студії працювали найкращі фахівці з Америки, Великої Британії, Нідерландів, Німеччини та інших країн світу, а також українські фахівці.

 

«Нова студія - це універсальний простір, вбудований у ньюзрум. Студія є мультисистемною, має декілька робочих зон», -  йдеться у повідомленні. Окрім «Событий» на майданчику розташована декорація програми «Футбол News» телеканалу «Футбол». Також у ній передбачений вихід інших програм телеканалів медіагрупи «Україна».

 

«Цікавим в організації простору студії ще є той факт, що глядач може бачити роботу людей у ньюзрумі, завдяки чому отримує ще більше відчуття того, що новини створюються тут і зараз», - повідомляє прес-служба.

 

студія новин ТРК «Україна»

 

нова студія ТРК

 

нова студія ТРК

 

Нагадаємо, інформаційна програма «События» виходить на телеканалі «Україна» понад 10 років. Ведучі - Олена Кот і Олександр Мозговий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18783
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
4855 дн. тому
ведущие Елена Кот и Александр Мозговой ???????? а больше ведущих что, нет в Событиях ?????? событиям - понад 10 рокив, а ведущие работают максимум 4 . и то на отдельных выпусках, насколько видят зрители
Тю
4857 дн. тому
ну просто открыли америку через форточку. В "универсальном пространстве встроенном в ньюзрум" уже который год выходят в эфир новости АйСиТиВи. Без пресс-релизов на тему "крученастолькояйца"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду