«Вечір з Миколою Княжицьким» стартує на ТВі у лютому

20 Січня 2011
17648
20 Січня 2011
18:48

«Вечір з Миколою Княжицьким» стартує на ТВі у лютому

17648
«Вечір з Миколою Княжицьким» стартує на ТВі у лютому

Ток-шоу на ТВі, яке вестиме генеральний директор Микола Княжицький, матиме назву «Вечір з Миколою Княжицьким». Програма стартує в лютому. Про це ТК повідомив автор і ведучий ток-шоу.

 

За словами пана Княжицького, остаточна дата прем'єри залежить від готовності студійних декорацій, які ще виготовляються.

 

Як повідомляла ТК, ток-шоу Миколи Княжицького планується до виходу щочетверга о 21:00 хронометражем дві години і буде присвячене «всьому актуальному і цікавому, що відбулося протягом тижня: і політика, і культура, і спорт, і музика».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17648
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Китайский лётчик
4816 дн. тому
началась предвыборная кампания? Коля Княжицкий, скажи, где деньги сотрудников Газеты24, 9% которой у тебя было? а? сотрудников ТВi также прокидаешь на деньги?
Таки да
4816 дн. тому
Валерий Иванович как зайдёт, так и выйдет;). Ибо имя его Валера. Он комбайн из фильма Тачки. Недалёкий,примитивный и недальновидный. Как и все его еще более мелкие шестёрки. Ховайтесь, отстойные;)
nonik
4816 дн. тому
Ох, Валерий Иванович как зайдет... как зайдет...Никакие поляки не помогут. потому как вопрос об обещанных "плохо лежащих каналах" некоему господину в Израиле - для Валерия Ивановича пока открыт. А вообще у Коли карма плохая :)
lilya
4816 дн. тому
Конкуренция Савику?
noname
4816 дн. тому
Коля будет сидеть в кадре с автоматом, обвешенный взрывчаткой, а гримерка уже заказала средства военной маскировки. А вдруг Валерий Иванович зайдет, а Коля не готов...
ВОПРОС
4816 дн. тому
Мертвые встали....А Коля что, имеет моральное право говорить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду