Микола Княжицький вестиме ток-шоу на ТВі

18 Січня 2011
14367
18 Січня 2011
14:47

Микола Княжицький вестиме ток-шоу на ТВі

14367
Микола Княжицький вестиме ток-шоу на ТВі

Незабаром на ТВі стартує вечірнє ток-шоу, яке вестиме генеральний директор каналу Микола Княжицький. Про це ТК повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

 

Остаточна назва і дата прем\'єри проекту поки не визначені.

 

Програма планується до виходу щочетверга о 21:00 хронометражем дві години і буде присвячена «всьому актуальному і цікавому, що відбулося протягом тижня: і політика, і культура, і спорт, і музика». До студії запрошуватимуть до шести гостей. За словами Наталі Катеринчук, у ток-шоу, окрім дискусії, будуть і сюжети, і включення, й інфографіка - усе, що необхідно для аналізу та висновків.

 

«Суть ідеї полягає в тому, щоб не концентруватися на політиках. Суть у тому (це Миколина ідея, він хоче її реалізувати), що протягом тижня є люди, які стали ньюзмейкерами, які висловили актуальну для України думку з того чи іншого приводу, написали цікавий блог. Це не обов\'язково журналісти чи політики - це суспільно активні люди, які займають певну позицію і висловлюють свою точку зору. У студії вони зможуть детальніше її обґрунтувати, зможуть посперечатися», - розповіла пані Катеринчук.

 

Над програмою працює колектив новин ТВі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14367
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
просто глядач
4847 дн. тому
Слизькі вони, звичайно. Княж, який перепрацював на половину усіх олігархів, а тепер з ними бореться, бо перед тим грошенят в них позичив назавжди чимало. Катеринчучка - без особливих талантів, але з величезною хамською горлянкою і одночасно вмінням облизувати гендиректорів-генпродюсерів. Пардон, інших нема. Все одно ТВі дивитися цікавіше за різні раболіпні ТСН-"Подробности"-"Факти"...
Alex
4847 дн. тому
:-)) Я "суспільно активний чоловік і займаю певну позицію". Сколько надо заплатить, чтобы попасть к Коле на ток-шоу??? Не, мне в приницпе оно не надо, я чисто из любопытства. Этот честный журналист без бабла не пошевелится же. Плавали, знаем...
Жуть
4847 дн. тому
Ой, И на ТОНИСЕ марррафффонниллл С Шевченко!.....
хм
4848 дн. тому
интересно: это у него от жадности или от бедности? или проблема в том, что не зовут во всякие шустеро-киселевские покизделова, а так же ж чешется языком почесать, лицом поторговать, полелеять свою значимость, а то вдруг забудут такую важную персону. Опять же "честным" и неподкупным журналистом зарисоваться...И не важно, что раньше обслуживал одних, потом их "конкурентов", затем- конкурентов конкурентов, теперь вот честно снова на конкурентов первых работает.Здесь работа, знаете ли такая: в нужном месте надо лицом на публике засветиться, а там, глядишь что, можно ж при случае и примазаться к чему-нибудь, ведь через время у нас не принято вспоминать: кто и что и за кого говорил, главное что все помнят лицо, которое где-то там принимало участие....Вот и бывшие ГБшники и партийные коммунистические работники с пеной у рта во Львове уже стоят вещают за всегда бывшего им родным Бандеру, им вторит политически грамотный за коммунистическую нравственность отвечавший Кравчук, туда же лезут и вырезанные бандеровцами целыми семьями в сопровождении до сих пор звучащих призывов, евреи от неких "демократических" партий. Иногда просто диву даёшься, честное слово...
шок
4848 дн. тому
какой кошмар! бр-р-р
опять
4848 дн. тому
Так свежо,аж тхне.
Johan
4848 дн. тому
Це лишенько вже колись вело передачі на ICTV
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду