Комерційним директором «Телебіржі» замість Ірени Фешак буде Ірина Соловей

20 Січня 2011
14574
20 Січня 2011
18:35

Комерційним директором «Телебіржі» замість Ірени Фешак буде Ірина Соловей

14574
Комерційним директором «Телебіржі» замість Ірени Фешак буде Ірина Соловей

Ірина Соловей змінила Ірену Фешак на посаді комерційного директора «Української телевізійної біржі», а незабаром там з'явиться і генеральний директор. Про це «Детектор медіа» повідомив голова спостережної ради проекту Григорій Овчаренко.

 

Ірина Соловей раніше близько 5 років працювала у рекламному відділі «Галицьких контрактів», а також у рекламних агенціях, де до її обов'язків входило залучення нових клієнтів. «Вона має великий досвід у продажах. Зі її допомогою ми сподіваємося в цьому році посилити комерційну складову проекту. До цього ми займалися, головним чином, просуванням самої ідеї "Телебіржі", а тепер стоїть завдання продати рекламодавцям цю ідею», - зазначив пан Овчаренко.

 

Ірена Фешак залишила проект у грудні з особистих причин. Фактично вона була його керівником. Тепер планується розділити продажі і загальне управління проектом: у лютому «Телебіржа» отримає директора. За словами Григорія Овчаренка, це буде «доволі досвідчена у сфері медіа особа».

 

Обсяг угод, які могли бути укладені 2010 року за сприяння «Телебіржі», пан Овчаренко оцінює як «невеликий». За його словами, він не перевищив 1 млн грн; відбулося близько десяти розміщень.

 

Нагадаємо, «Телебіржа» з'явилася на початку 2010 року як проект, що сприяє нішевим та регіональним телеканалам у продажах реклами.

 

Григорій Овчаренко є директором компанії з управління активами «ОТР Капітал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14574
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду