detector.media
20.01.2011 18:35
Комерційним директором «Телебіржі» замість Ірени Фешак буде Ірина Соловей

Ірина Соловей змінила Ірену Фешак на посаді комерційного директора «Української телевізійної біржі», а незабаром там з'явиться і генеральний директор. Про це «Детектор медіа» повідомив голова спостережної ради проекту Григорій Овчаренко.

 

Ірина Соловей раніше близько 5 років працювала у рекламному відділі «Галицьких контрактів», а також у рекламних агенціях, де до її обов'язків входило залучення нових клієнтів. «Вона має великий досвід у продажах. Зі її допомогою ми сподіваємося в цьому році посилити комерційну складову проекту. До цього ми займалися, головним чином, просуванням самої ідеї "Телебіржі", а тепер стоїть завдання продати рекламодавцям цю ідею», - зазначив пан Овчаренко.

 

Ірена Фешак залишила проект у грудні з особистих причин. Фактично вона була його керівником. Тепер планується розділити продажі і загальне управління проектом: у лютому «Телебіржа» отримає директора. За словами Григорія Овчаренка, це буде «доволі досвідчена у сфері медіа особа».

 

Обсяг угод, які могли бути укладені 2010 року за сприяння «Телебіржі», пан Овчаренко оцінює як «невеликий». За його словами, він не перевищив 1 млн грн; відбулося близько десяти розміщень.

 

Нагадаємо, «Телебіржа» з'явилася на початку 2010 року як проект, що сприяє нішевим та регіональним телеканалам у продажах реклами.

 

Григорій Овчаренко є директором компанії з управління активами «ОТР Капітал».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY