detector.media
18.01.2011 14:47
Микола Княжицький вестиме ток-шоу на ТВі
Микола Княжицький вестиме ток-шоу на ТВі

Незабаром на ТВі стартує вечірнє ток-шоу, яке вестиме генеральний директор каналу Микола Княжицький. Про це ТК повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

 

Остаточна назва і дата прем\'єри проекту поки не визначені.

 

Програма планується до виходу щочетверга о 21:00 хронометражем дві години і буде присвячена «всьому актуальному і цікавому, що відбулося протягом тижня: і політика, і культура, і спорт, і музика». До студії запрошуватимуть до шести гостей. За словами Наталі Катеринчук, у ток-шоу, окрім дискусії, будуть і сюжети, і включення, й інфографіка - усе, що необхідно для аналізу та висновків.

 

«Суть ідеї полягає в тому, щоб не концентруватися на політиках. Суть у тому (це Миколина ідея, він хоче її реалізувати), що протягом тижня є люди, які стали ньюзмейкерами, які висловили актуальну для України думку з того чи іншого приводу, написали цікавий блог. Це не обов\'язково журналісти чи політики - це суспільно активні люди, які займають певну позицію і висловлюють свою точку зору. У студії вони зможуть детальніше її обґрунтувати, зможуть посперечатися», - розповіла пані Катеринчук.

 

Над програмою працює колектив новин ТВі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY