detector.media
17.01.2011 10:45
Директором з розвитку інтернет-бізнесу UMH призначено Андрія Борисевича

Інтернет-напрямок групи United Media Holding (UMH) очолив Андрій Борисевич, який до того обіймав посаду директора з розвитку бізнесу компанії SUP Fabrik (Москва, Сан-Франциско). В UMH пан Борисевич відповідатиме за розробку стратегії розвитку інтернет-проектів холдингу, створення і запуск нових проектів та M&A в Росії та Україні, повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу».

 

«Розвиток в російськомовному сегменті інтернету є для нас у 2011 році одним з ключових завдань, тому було прийнято рішення посилити команду досвідченим менеджером з Росії. Ми маємо намір до кінця 2012 року закріпити провідну позицію серед інтернет-холдингів України та суттєво збільшити присутність у Росії», - прокоментував призначення президент United Media Holding Борис Ложкін.

 

За словами Андрія Борисевича, його привабила амбітність поставленого завдання з виведення холдингу в абсолютні лідери українського інтернет-ринку та можливість займатися M&A угодами в російському сегменті мережі.

 

Андрій Борисевич має понад 12 років досвіду в галузі інформаційних технологій та інтерактивних проектів. У 2003 році створював російський підрозділ компанії Red Graphic, потім в 2004-2006 роках створив і розвивав напрямок мобільного маркетингу в Next Media Group. До свого призначення в UMH, з 2006 року обіймав посаду директора з розвитку бізнесу міжнародної медійної компанії SUP Fabrik (www.sup.com), яка володіє і управляє такими проектами, як LiveJournal.com, Газета.ру та Чемпіонат.ру. Пан Борисевич також відомий своєю діяльністю на ринку венчурного інвестування, де виступає експертом і консультантом для багатьох російських стартапів.

 

Довідка:

United Media Holding (UMH) - міжнародна диверсифікована мультимедійна компанія. Сфера діяльності UMH - преса, радіо, іnternet, телебачення, рітейл, поліграфія, direct-marketing та TV-production. До складу UMH входить група компаній «Український медіахолдинг», яка керує бізнесом в Україні, і видавничий дім «Популярна преса», що керує бізнесом у Росії. З травня 2008 GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі.

 

У холдинг входить більше 50 медіапроектів, в тому числі українські журнали «Деньги», «Фокус», «Футбол», «Теленеделя», газети «Комсомольська правда в Україні» та «Аргументи і факти в Україні», радіостанції «Авторадіо», «Європа плюс Україна», «Радіо Алла», «Джем FM», інтернет-проекти football.ua, «Хайвей», портал i.ua. У Росії холдинг видає журнали «Теленеделя», «Футбол», «Успіхи і поразки». Холдинг володіє роздрібною мережею газетних торгових точок (більше 800) «Твоя преса» і двома друкарнями в Києві і Українці (Київська обл.).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY