Міліція провела обшук у квартирі блогера і журналістки Олени Білозерської

12 Січня 2011
16857
12 Січня 2011
13:16

Міліція провела обшук у квартирі блогера і журналістки Олени Білозерської

16857
Міліція провела обшук у квартирі блогера і журналістки Олени Білозерської

Київська міліція провела обшук у квартирі блогера і журналістки Олени Білозерської. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

 

Як повідомляється, обшук проводився у рамках кримінальної справи щодо діяльності ВО «Тризуб».

 

«У журналістки було вилучено всю оргтехніку, фото-, відео-, аудіоапаратуру, мобільні телефони. Слідчий зазначив, що він не збирається віддавати техніку, її буде доправлено в міліцію, де з нею "будуть розбиратися"», - зазначив адвокат Олени Білозерської Сидір Кізін.

 

На його думку, такі дії міліції суперечать закону про державну підтримку ЗМІ та соціальний захист журналістів, згідно з яким вилучати техніку, яку журналіст використовує для виконання своїх професійних обов'язків, заборонено. Також він зазначив, що вони готують скаргу на дії слідчого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду