У Парижі вбито політичного журналіста Бернара Мазьєра

27 Грудня 2010
17578
27 Грудня 2010
15:38

У Парижі вбито політичного журналіста Бернара Мазьєра

17578
У Парижі вбито політичного журналіста Бернара Мазьєра

У Парижі вбитий колишній політичний оглядач видання Le Parisien Бернар Мазьєр. За попередніми даними, він загинув від удару в скроню тупим предметом, повідомляє Newsru.ua з посиланням на Le Parisien.

 

60-річний журналіст, який рік тому залишив посаду головного редактора видання, був знайдений економкою у своїй квартирі в шостому районі французької столиці, де проживав сам. Поліція не знайшла слідів злому. Правоохоронці продовжують розслідування.

 

Бернар Мазьєр до Le Parisien працював на французьких радіостанціях FR3 в Страсбурзі, L'Express і RMC.

 

Газета Le Parisien часто розслідувала не надто приємні для влади теми. Наприклад, майже рік тому видання з'ясувало, що французькі військові в 1960-х роках проводили випробування з метою визначити, як наслідки використання ядерної зброї впливають на людей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17578
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду