«Україна» запустила «святкові» заставки та ролики (+ФОТО)

22 Грудня 2010
10385
22 Грудня 2010
11:21

«Україна» запустила «святкові» заставки та ролики (+ФОТО)

10385
«Україна» запустила «святкові» заставки та ролики (+ФОТО)

ТРК «Україна» запустила  зимову кампанію під слоганом «Найтепліші свята з «Україною»: у грудні на каналі вийшли новорічні та різдвяні заставки та бампери для оформлення ефіру. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал планує показати п'ять роликів, у яких розповідатиметься «зимова казка придумана каналом». Спеціально для неї були створені декорації міні-містечка з будинків та вулиць.

 

 


 

 

Ідея кампанії розроблена командою «України», зйомки здійснювала продакшн-студія «Пронто фільм», режисер - Максим Ксенда, художник-постановник - Олександра Дробот, художник-оформлювач - Ольга Маркова (працювала над музичним фільмом «Мадемуазель Живаго» та стрічкою «Тарас Бульба».

 

 


 

 

«У нашій історії глядач потрапляє у засніжене містечко і, йдучи по його вуличках,  бачить, як ніби через чарівну паличку, запалюються ліхтарики на вулицях і світло у вікнах будинків, як хурделиця створює візерунки на стіні, снігопад прикрашає ялинку, ліпить сніговика. Усе довкола готується до зустрічі Нового року, - йдеться у повідомленні каналу. - А далі - підготовка до Різдва. Загорається Віфліємська зірка, освітлюючи місто світлом та щастям, і під звуки чарівних дзвіночків тихо починається Святвечір».

 

Логотип каналу з'являтиметься у різних формах: сніжинки, в'язання та малюнка на склі.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10385
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
4894 дн. тому
Мне кажется, немного убого. Телеканал "Украина" способен на большее
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду