detector.media
22.12.2010 11:21
«Україна» запустила «святкові» заставки та ролики (+ФОТО)

ТРК «Україна» запустила  зимову кампанію під слоганом «Найтепліші свята з «Україною»: у грудні на каналі вийшли новорічні та різдвяні заставки та бампери для оформлення ефіру. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал планує показати п'ять роликів, у яких розповідатиметься «зимова казка придумана каналом». Спеціально для неї були створені декорації міні-містечка з будинків та вулиць.

 

 


 

 

Ідея кампанії розроблена командою «України», зйомки здійснювала продакшн-студія «Пронто фільм», режисер - Максим Ксенда, художник-постановник - Олександра Дробот, художник-оформлювач - Ольга Маркова (працювала над музичним фільмом «Мадемуазель Живаго» та стрічкою «Тарас Бульба».

 

 


 

 

«У нашій історії глядач потрапляє у засніжене містечко і, йдучи по його вуличках,  бачить, як ніби через чарівну паличку, запалюються ліхтарики на вулицях і світло у вікнах будинків, як хурделиця створює візерунки на стіні, снігопад прикрашає ялинку, ліпить сніговика. Усе довкола готується до зустрічі Нового року, - йдеться у повідомленні каналу. - А далі - підготовка до Різдва. Загорається Віфліємська зірка, освітлюючи місто світлом та щастям, і під звуки чарівних дзвіночків тихо починається Святвечір».

 

Логотип каналу з'являтиметься у різних формах: сніжинки, в'язання та малюнка на склі.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY