Анімаційний фільм «Театральний роман» висунуто на здобуття премії Лесі Українки

20 Грудня 2010
10866
20 Грудня 2010
11:03

Анімаційний фільм «Театральний роман» висунуто на здобуття премії Лесі Українки

10866
Анімаційний фільм «Театральний роман» висунуто на здобуття премії Лесі Українки

Анімаційний фільм «Театральний роман» (Українська студія анімаційних фільмів, м. Київ) режисера Оксани Карпус висунуто на здобуття премії імені Лесі Українки за 2010 рік у номінації «Кінотвори для дітей та юнацтва». Про йдеться на сайті Держкомтелерадіо.

 

У номінації «Літературні твори для дітей та юнацтва» висунуто близько 30 творів, зокрема «Дід Пихто» В'ячеслава Рисцова (видавництво «РОКВІМ»); «Пригоди Нюмочки», «Цезар, Галка і Новий рік» Віри Марущак (видавець «Шамрай»); «Жива вода» Віри Багірової (видавництво «Місто НВ») та інші.

 

Також премію вручатимуть у номінаціях «Художнє оформлення книжок  для дітей та юнацтва» та «Театральні вистави  для дітей та юнацтва».

 

Державний комітет телебачення та радіомовлення України закінчив прийом творів на здобуття премії за 2010 рік. Визначення лауреатів відбудеться на засіданні Комітету на початку 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду