Журналістів, які хочуть акредитуватися на «Міс Україна Всесвіт», зобов’язують згадувати регалії організатора

10 Грудня 2010
14752
10 Грудня 2010
11:12

Журналістів, які хочуть акредитуватися на «Міс Україна Всесвіт», зобов’язують згадувати регалії організатора

14752
Журналістів, які хочуть акредитуватися на «Міс Україна Всесвіт», зобов’язують згадувати регалії організатора

Журналістів, які хочуть акредитуватися на фінал «Міс Україна Всесвіт-2011», який відбудеться 11 грудня, змушують виконати обов'язкову умову: у репортажі про захід розписати регалії головного організатора конкурсу Олександра Онищенка. Про це повідомляє «ТаблоID».

 

Видання відзначає, що така обов'язкова умова для акредитації з'явилася після того, як цим конкурсом став опікуватися бізнесмен і президент Федерації кінного спорту Олександр Онищенко. Нагадаємо, загалом власницею конкурсу є Олександра Ніколаєнко.

 

Так, 9 грудня «ТаблоID» отримав від агентства-посередника так званий «гарантійний лист». За цим документом журналіст, який хоче отримати акредитацію на фінал «Міс Україна Всесвіт», зобов'язується виконати ряд умов.

 

 


 

 

Зокрема, журналістові висувається вимога обов'язково згадувати ім'я та посаду організатора події Олександра Онищенка, або згадувати та правильно вказувати назву організації, засновником якої є бізнесмен. Таким чином організатори конкурсу нав'язують журналістам, що і як їм писати.

 

За даними «ТаблоIDу», піарники пана Онищенка вже вдруге намагаються диктувати свої умови. Так, у вересні «ТаблоIDу» вже відмовляли в акредитації на ще один захід від Олександра Онищенка - «Міс Україна 2010» - через небажання підписати обіцянку згадати бізнесмена в репортажі із заходу.

 

Зазначимо, що світські та культурні заходи зазвичай відрізняються особливими умовами акредитації, як-от обов'язкове анонсування або надання підшивки публікацій за попередні роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14752
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду