«Інтер» купив пакет документалістики в «Амедіа»

10 Грудня 2010
15246
10 Грудня 2010
11:00

«Інтер» купив пакет документалістики в «Амедіа»

15246
«Інтер» купив пакет документалістики в «Амедіа»

Російська кінокомпанія «Амедіа» продала телеканалу «Інтер» права на телевізійний показ циклу документальних драм . Про це повідомляє Content Report.

 

Цей пакет також придбав і білоруський «Первый канал», ще раніше документальні проекти «Амедіа» вийшли у Казахстані.

 

У пакет входять шість картин, які стартують в українському та білоруському ефірі на початку 2011 року. Докудрами розповідають про найбільш яскраві події, явища та персоналії ХХ століття, які в радянській та зарубіжній історіографії описані суперечливо.

 

Зокрема, стрічка «Змова маршала» розповідає про конфлікт Михайла Тухачевського та Йосипа Сталіна, у фільмі «Земля обітована від Йосипа Сталіна» йдеться про те, як радянська влада розігрувала «єврейську карту», про спроби змістити Микиту Хрущова з посту першого секретаря ЦК - докудрама  «І Шепілов, який долучився до них».

 

Окрім цього, це фільми «За один крок від Третьої світової» про співробітника головного розвідуправління Олексія Большакова, який працював у США під прикриттям журналіста, «Обізнане джерело у Москві» про маловідомого Віктора Луї через якого радянське керівництво організовувало витік необхідної інформації за кордон, та «Берія. Програш» про останні дні життя Берії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду