detector.media
10.12.2010 11:00
«Інтер» купив пакет документалістики в «Амедіа»

Російська кінокомпанія «Амедіа» продала телеканалу «Інтер» права на телевізійний показ циклу документальних драм . Про це повідомляє Content Report.

 

Цей пакет також придбав і білоруський «Первый канал», ще раніше документальні проекти «Амедіа» вийшли у Казахстані.

 

У пакет входять шість картин, які стартують в українському та білоруському ефірі на початку 2011 року. Докудрами розповідають про найбільш яскраві події, явища та персоналії ХХ століття, які в радянській та зарубіжній історіографії описані суперечливо.

 

Зокрема, стрічка «Змова маршала» розповідає про конфлікт Михайла Тухачевського та Йосипа Сталіна, у фільмі «Земля обітована від Йосипа Сталіна» йдеться про те, як радянська влада розігрувала «єврейську карту», про спроби змістити Микиту Хрущова з посту першого секретаря ЦК - докудрама  «І Шепілов, який долучився до них».

 

Окрім цього, це фільми «За один крок від Третьої світової» про співробітника головного розвідуправління Олексія Большакова, який працював у США під прикриттям журналіста, «Обізнане джерело у Москві» про маловідомого Віктора Луї через якого радянське керівництво організовувало витік необхідної інформації за кордон, та «Берія. Програш» про останні дні життя Берії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY