Мовознавчий проект Першого національного «Запам’ятай!» стартує 13 грудня

8 Грудня 2010
10323
8 Грудня 2010
18:02

Мовознавчий проект Першого національного «Запам’ятай!» стартує 13 грудня

10323
Мовознавчий проект Першого національного «Запам’ятай!» стартує 13 грудня

Новий проект Першого національного  «Запам'ятай!», автором і ведучим якого є український мовознавець Анатолій Васянович стартує 13 грудня. Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

Як повідомляла ТК, у програмі розповідатимуть про правильне слововживання  та формування словосполучень в українській мові.

 

«Наразі на українських телеканалах сформувалася глобальна проблема щодо вживання літературної української мови... Саме тому Перший запускає міжпрограмні ролики, які повинні привернути увагу глядачів до правильності свого повсякденного спілкування», - прокоментував запуск проекту «Запам'ятай!», - генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10323
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду