Мер Москви Собянін відмовився від програми Лужкова і готує свій телеформат

7 Грудня 2010
19843
7 Грудня 2010
21:12

Мер Москви Собянін відмовився від програми Лужкова і готує свій телеформат

19843
Мер Москви Собянін відмовився від програми Лужкова  і готує свій телеформат

Найближчим часом у нового мера Москви Сергія Собяніна з'явиться власний телеформат, для створення якого сформована команда людей з різних телеканалів. Про це повідомляє російське видання «Коммерсантъ».

 

Нагадаємо, що у вересні, після відставки Юрія Лужкова, на каналі «ТВ-Центр» закрили традиційну щотижневу програму «Лицом к городу», в якій кожного вівторка перед москвичами виступав або московський мер, або його заступники. Вів програму Павло Горєлов. Як пише «Коммерсантъ», подібний формат не влаштовує Сергія Собяніна і його прес-службу.

 

Наразі підготовку телепрограми для виступів нового мера курує його прес-служба. У складі продюсерів буде журналіст Антон Хреков. Видання припускає, що він може стати ведучим, однак остаточної кандидатури ще не затверджено. За інформацією джерела «Коммерсанта», в процесі створення бере участь команда співробітників, частина яких працюють на НТВ - режисери, оператори, продюсери. В прес-службі НТВ цю інформацію заперечують: «Штатні співробітники НТВ до проекту Антона Хрекова на каналі "ТВ-Центр" не мають ніякого відношення. Хреков давно знаходиться в самостійному плаванні і може сам приймати будь-які пропозиції. Цей проект на каналі "ТВ-Центр" - оригінальний проект, і НТВ не може претендувати на його авторство», - заявили на каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду