detector.media
07.12.2010 21:12
Мер Москви Собянін відмовився від програми Лужкова і готує свій телеформат

Найближчим часом у нового мера Москви Сергія Собяніна з'явиться власний телеформат, для створення якого сформована команда людей з різних телеканалів. Про це повідомляє російське видання «Коммерсантъ».

 

Нагадаємо, що у вересні, після відставки Юрія Лужкова, на каналі «ТВ-Центр» закрили традиційну щотижневу програму «Лицом к городу», в якій кожного вівторка перед москвичами виступав або московський мер, або його заступники. Вів програму Павло Горєлов. Як пише «Коммерсантъ», подібний формат не влаштовує Сергія Собяніна і його прес-службу.

 

Наразі підготовку телепрограми для виступів нового мера курує його прес-служба. У складі продюсерів буде журналіст Антон Хреков. Видання припускає, що він може стати ведучим, однак остаточної кандидатури ще не затверджено. За інформацією джерела «Коммерсанта», в процесі створення бере участь команда співробітників, частина яких працюють на НТВ - режисери, оператори, продюсери. В прес-службі НТВ цю інформацію заперечують: «Штатні співробітники НТВ до проекту Антона Хрекова на каналі "ТВ-Центр" не мають ніякого відношення. Хреков давно знаходиться в самостійному плаванні і може сам приймати будь-які пропозиції. Цей проект на каналі "ТВ-Центр" - оригінальний проект, і НТВ не може претендувати на його авторство», - заявили на каналі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY