«Інтер» шукає ведучих для ранкових програм (+ детальні вимоги)

6 Грудня 2010
12588
6 Грудня 2010
12:11

«Інтер» шукає ведучих для ранкових програм (+ детальні вимоги)

12588
«Інтер» шукає ведучих для ранкових програм (+ детальні вимоги)

Телеканал «Інтер» шукає ведучих для ранкового ефіру. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Зокрема, каналу потрібен чоловік 40-50 років, «зовнішність якого випромінює впевненість, досвід та інтелігентність».

 

«Бажано худорлява або атлетична статура, трохи сивини у волоссі не завадить. Вітається почуття гумору, освіченість, начитаність та інші позитивні якості, які буде можливість проявити щоранку», - йдеться у повідомленні каналу. Серед головних вимог до цього кандидата - вільне володіння російською та українською мовами, а також вміння імпровізувати під час прямого ефіру на будь-яку тему.

 

 Також канал шукає і більш молодого кандидата, 25-35 років, «зовнішність стандартна телевізійна, можуть бути окуляри». Серед обов'язкових вимог - наявність охайної зачіски та «живих очей». «Позитивний, спортивний, веселий і спритний. Вільно володіє російською чи українською мовою і застосовує свою мову не тільки для відтворення простих фраз. Живий і неординарний розум, ерудиція і чарівність - вітаються», - наголошує канал.

 

Окрім цього, Інтеру потрібні дві дівчини-ведучі віком близько 30 років: білявка та брюнетка. Білявка повинна мати телегенічну зовнішність, активне почуття гумору, вміти багато і красиво говорити, а також сперечатись та перемагати у суперечках. Брюнетка або «смаглява» дівчина також має бути телегенічною, а серед основних вимог до цієї кандидатури канал зазначає почуття  гумору, «чарівність, освіченість ерудованість і вміння вести бесіду без тривалих пауз на "подумати"». При цьому «інші прекрасні жіночі якості - вітаються».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12588
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yaki
4882 дн. тому
І тут хочуть Клуні...пора його "клунувати":))))
ТВшник
4883 дн. тому
А почему бы не пригласить симпатичную женщину с сединой? Умную и интелигентную? Даю .гарантию: онеа привлекла бы больше внимания, чем десяток пучков "билявок" и "чорнявок". Тошнит уже от их стандартности, одинаковой красивости и одинаковой же примитивности.
УПС!
4883 дн. тому
"зовнішність стандартна телевізійна" - ЦЕ ЯК??????????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду