detector.media
06.12.2010 12:11
«Інтер» шукає ведучих для ранкових програм (+ детальні вимоги)

Телеканал «Інтер» шукає ведучих для ранкового ефіру. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Зокрема, каналу потрібен чоловік 40-50 років, «зовнішність якого випромінює впевненість, досвід та інтелігентність».

 

«Бажано худорлява або атлетична статура, трохи сивини у волоссі не завадить. Вітається почуття гумору, освіченість, начитаність та інші позитивні якості, які буде можливість проявити щоранку», - йдеться у повідомленні каналу. Серед головних вимог до цього кандидата - вільне володіння російською та українською мовами, а також вміння імпровізувати під час прямого ефіру на будь-яку тему.

 

 Також канал шукає і більш молодого кандидата, 25-35 років, «зовнішність стандартна телевізійна, можуть бути окуляри». Серед обов'язкових вимог - наявність охайної зачіски та «живих очей». «Позитивний, спортивний, веселий і спритний. Вільно володіє російською чи українською мовою і застосовує свою мову не тільки для відтворення простих фраз. Живий і неординарний розум, ерудиція і чарівність - вітаються», - наголошує канал.

 

Окрім цього, Інтеру потрібні дві дівчини-ведучі віком близько 30 років: білявка та брюнетка. Білявка повинна мати телегенічну зовнішність, активне почуття гумору, вміти багато і красиво говорити, а також сперечатись та перемагати у суперечках. Брюнетка або «смаглява» дівчина також має бути телегенічною, а серед основних вимог до цієї кандидатури канал зазначає почуття  гумору, «чарівність, освіченість ерудованість і вміння вести бесіду без тривалих пауз на "подумати"». При цьому «інші прекрасні жіночі якості - вітаються».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY