В Грузії офшорним компаніям заборонять володіти ЗМІ

4 Грудня 2010
20339
4 Грудня 2010
10:45

В Грузії офшорним компаніям заборонять володіти ЗМІ

20339
В Грузії офшорним компаніям заборонять володіти ЗМІ

Зареєстрованим в офшорній зоні компаніям буде заборонено володіти акціями засобів масової інформації. Як повідомляє ІА «Росбалт», відповідні зміни до закону про медіапрозорість схвалені на засіданні парламентського комітету з юридичних питань.

 

Опозиція, медіа-експерти та представники Асоціації молодих юристів вимагали повної прозорості володіння медіа-засобами. Як заявив після засідання голова комітету Павле Кублашвілі, з приводу прозорості власників медіа-засобів не повинно залишитися жодного питання.

 

У змінах до закону про мовників також передбачено зобов'язати Національну регулювальну комісію з комунікацій розміщувати на своїй веб-сторінці дані про власників та результати фінансового аудиту телекомпаній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду