Грузинський журналіст просить політичного притулку для сім`ї в Україні

19 Березня 2010
12008
19 Березня 2010
14:37

Грузинський журналіст просить політичного притулку для сім`ї в Україні

12008
Грузинський журналіст просить політичного притулку для сім`ї в Україні

Головний редактор грузинської газети «Шансі» Бондо Курдадзе заявляє про тиск з боку влади Грузії і просить притулку для своєї сім'ї в Україні, повідомляє РІА «Новости».

 

«Я, редактор першої незалежної грузинської газети, став гнаним на своїй Батьківщині, і був змушений покинути її через постійний шантаж і погрози на адресу моєї сім'ї», - повідомляє журналіст у зверненні до президента України Віктора Януковича і до лідерів західних країн.

 

«Надайте заступництво моїм дітям і моїй дружині, допоможіть їм в забезпеченні нормального, безпечного життя за межами Батьківщини. Я ж, ризикуючи життям, повернуся до Тбілісі. І, як журналіст і редактор, боротимуся доти, доки не прийде край диктаторськомуй режиму Саакашвілі та його прибічників», - зазначає Бондо Курдадзе.

 

У зверненні він перелічує приклади численних утисків, починаючи з періоду президентства Едуарда Шеварнадзе і донині.

 

«У нашій державі на сьогоднішній день немає незалежних телеканалів і суду, у в'язницях сидять тисячі безневинних ув'язнених, кожен бізнесмен випробував на собі державний рекет, на кожному кроці порушуються права людини, люди гинуть від недоїдання. - сказано у зверненні. - Наша держава керується президентом, якого впродовж останніх більш ніж двох років вже не запрошує до себе офіційно жодна країна. А його заяви про те, що Грузія стала передовою європейською країною, давно вже нікого не вводять в оману».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12008
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Скажи, хто твій друк, і я скажу, хто ти
5171 дн. тому
Англійський журналіст у статті про методи російських військовиків, що протистоять незалежній Грузії і її президенту Саакашвілі: "...Стеффенсон указывает, что для того, чтобы ощутить весь ужас того, что творится в Чечне, не нужны срежиссированные видеоклипы. В качестве самого простого примера он приводит свидетельства самих русских военных о казни т.н. «чеченской снайперши», опубликованный в Los Angeles Times: «Мы просто разорвали ее на части, привязав лодыжки стальными кабелями к двум бронетранспортерам. Было много крови, но пацанам это было нужно».
partos
5171 дн. тому
Журналист Бондо Куртадзе в Грузии - это одно и то же, что журналист Кваснюк в Украине, или еще кучка кваснюкоподобных уродов. Тот оплевывает патриотов Грузии, эти гадят на патриотов Украины. Просьба от "преследуемого журналиста" Куртадзе "предоставить политубежище семье" - проект ФСБ для дополнительной промывки мозгов у президента Украины Януковича. В Грузии почти полностью ликвидировано взяточничество. В том числе ликвидирована "джинса" в прессе. Оппозиция Саакашвили: тысячи безработных бывших гаишников-взяточников. Десятки недовольных медиа-заказушников, изображающих из себя "жертв режима". Все ворье, бандиты, наркобароны из Грузии разбежались, кто куда: "Саакашвили преследует!". Грабежи квартир в украинских городах - преимущественно дело рук "политических беженцев" из Грузии. Можно продолжить список "жертв фашиста Саакашвили". Нам в Украине остается только завидовать. Ющенко оказался слабаком по сравнению с президентом Грузии, что поперек горла стоит кагебешным и фэесбешным российским главарям бандформирований великой паРаши.(atos - привет!)
atos
5171 дн. тому
Может этот пример "демократии" по-грузински приоткроет глаза нашим ОЛХОКРАТАМ,которыя падая на попу защищали этого головореза ,убившего сотни невинных осетин. И еще оружие ему подбрасывали. Почему наши СМИ не поедут туда и не на месте определят,что там происходит??? КРАХ ДВУХ КУМОВ НАСТУПИЛ. ОБОИХ В НАТО НА ГАУБВАХТУ ЛЕТ ПО 10!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду